Ik ben Rita Delen-van Rooij, bevoegd leerkracht, Remedial  Teacher, Dyslexie Specialist en sta geregistreerd bij de LBRT. Ik heb jaren gewerkt als Remedial Teacher op een Basisschool waar ik kinderen met lees- en spellingsproblemen, dyslexie, reken- problemen en sociaal emotionele problemen heb begeleid. Sinds 2009 ben ik werkzaam als behandelaar bij Teach on Wheels.


Ik ben Wilma Duits-Sanders, bevoegd leerkracht, Intern Begeleider, Remedial Teacher, Dyslexie Specialist en sta geregistreerd bij de LBRT. Ik heb jaren als Remedial Teacher en Intern Begeleider op een Basisschool gewerkt, waar ik kinderen met lees- en spellingsproblemen, dyslexie, rekenproblemen en sociaal emotionele problemen heb begeleid. Ik heb ervaring in het coördineren van leerlingenzorg en het implementeren van innovatief beleid. Sinds 2009 ben ik werkzaam als behandelaar bij Teach on Wheels.

Daarnaast hebben we ervaring met het invullen van de LGF/rugzak wat betreft kinderen met een visuele handicap (cluster 1), kinderen met een ernstige spraak/taalstoornis (cluster 2), en  kinderen met ernstige gedrags-, psychiatrische en/of sociaal- emotionele problemen (cluster 4).